Ndahet pasuria e George Michael, pjesa më e madhe shkon për bamirësi

Ylli i ndjerë i muzikës pop, George Michael, në testamentin e tij nuk i ka lanë asgjë të dashurit Fadi Fawaz.
Sipas “The Sun”, pasuria e këngëtarit ka shkuar për bamirësi, pastaj për motrën e tij dhe personelin që ka punuar për të.
Kushëriri i Michael, Andros Georgiou, ka thënë se një pjesë e pasurisë së patundshme ka shkuar edhe për kushërinjtë e këngëtarit.
Andros, i cili është rritur bashkë me George, ka thënë se pjesa më e madhe i milionave do të shkojnë për bamirësi dhe për motrat e yllit të muzikës, Yioda dhe Melania.