Ndahen Avril Lavigne dhe Chad Kroeger

“Me të vërtetë gjërat në jetë janë të komplikuara”, kështu e nis shkrimin Us Weekly për çiftin Avril Lavigne dhe Chad Kroeger. Lavigne ka bërë publik lajmin për ndarjen nga partneri, Chad Kroeger me të cilin kishte dy vjet e martuar. Përpos ndarjes ajo ka përmendur ditët e tyre të lumtura në jetë dhe në muzikë dhe thekson se do të jenë miq të ngushtë pavarësisht çdo gjëje