Naomi Campbell, mbetet perfekte dhe e paarritshme

Naomi Campbell ka qenë, është dhe do të jetë gjithmonë një mit.
Bukuria e saj është mahnitëse, sjellja e saj është e paarritshme, eleganca e saj është legjendare.
Këtë e ka treguar sërish në Kanë, e veshur me një fustan të zi që i zbulonte gjoksin, por me mjaft stil ajo nuk ekspozoi asgjë.
Përflitet se ajo do të tërhiqet nga karriera e saj, por kjo femër, edhe pse në moshën 48 vjeçare, është akoma perfekte dhe e paarritshme.