Motra kundër Meghan: “75 mijë dollarë për një fustan dhe nuk ndihmove babin”

Samantha Grant ka akuzuar motrën e saj nga ana e babait, Meghan Markle se nuk ka ndihmuar aq sa duhet babain e falimentuar. Grant i tha në publik nuses së ardhshme mbretërore: “Nëse ti mund të shpenzosh 75.000 dollarë për një fustan, mund të shpenzosh edhe 75.000 dollarë për babain tënd.”Ajo iu referua fustanit që e fejuara e Princ Harry mbante ditën e fejesës që kushtoi 75.800 dollarë. Babai Thomas, 73 vjeç, planifikon të shoqërojë vajzën e tij në ditën më të rëndësishme të jetës. Kishte dyshime nëse z. Marke do të ftohej që të kryente rolin e tij tradicional të babait të nuses.
Gjatë një interviste Samantha: “Po ai është, Zoti nuk e ndalon edhe nëse në çatinë e shtëpisë së tij rrëzohet një avion, ai do të jetë atje në një mënyrë a tjetër.