Modelja me pulla dhuron shfaqje për mbretin e Miami

Djali me kapele është me fat… Ai po shijon disa pushime në Miami me modelen me pulla, Winnie Harlow dhe shoqet e saj.
Ajo, së bashku me shoqen e ngushtë Cindy Bruna dhe 4 të tjera janë fotografuar në jahtin e Dave Grutman, mbreti i Miami.
Grutman zotëron një pjesë të madhe të klubeve dhe restoranteve të famshme në Miami dhe është i njohur për anijet e vecanta. Kështu xhiroja e tij të shtunën me gjitha modelet ishte ndër më të bukurat që mund të ketë pasur. Sa bukur është të jesh mbret…