Modelet japin mesazhe me fotot nudo

“Edhe unë” quhet fushata e ndërmarrë nga revista “Sports Illustrated”, e cila përçon mesazhin se femrat janë të bukura në çdo moshë.

E për këtë, ajo ka publikuar fotografi të modeleve Sailor Brinkley Cook, Paulina Porizkova dhe Robyn Lawley, të cilat kanë pozuar krejtësisht nudo.

Secila prej modeleve ka pikturuar në trup fjalë të ndryshme që tregojnë se çfarë ndjen çdo grua për veten.

Në këtë mënyrë ato kanë shprehur “të vërtetën” e tyre me fjalët që kanë zgjedhur që të vizatojnë në trup.