Mirror, krahason Shkëndije Mujaj me Kim Kardashian

Tabloidi britanik Mirror ka shkruar për këngëtaren kosovare Shkëndije Mujaj te cilet e ka krahasuar me Kim Kardashian duke thënë se ajo mund t’i bëjë konkurrencë Kim-it. Në një artikull kushtuar Shkëndijes flitet për belfiet apo foto të ndryshme të saj që ajo ka postuar në rrjetet sociale.Mirror shkruan se këngëtarja nuk është e rezervuar me trupin e saj dhe ka bërë që të kthejnë sytë nga fotot që ajo publikon në  Snap, Instagram, Twitter dhe Facebook.