Miriam Cani poston foton e vajzës

Pavarësisht se Miriam Caniështë treguar e rezervuar, ajo më në fund ka postuar një foto të vajzës së saj, Ameli.
“Shoqja e saj që në bark”, ka shkruar ajo në diçiturën e fotos, ku shihet vogëlushja e saj duke përqafuar një arush të madh.
Ameli ka ardhur në jetë në 28 nëntor 2015 dhe është fëmija i parë i çiftit MiriamCani dhe Alban Skënderaj.