Miqësitë mes yjeve brenda Hollivudit

Të gjithë kemi nevojë për miq. Disa herë kemi nevojë për ta kur kemi telashe dhe probleme, disa herë për të ndarë momentet e lumtura  ose thjesht për të pasur dikë për të biseduar.

Në këtë kontekst, as yjet e njohura nuk bëjnë përjashtim. Më poshtë ju sjellim disa nga miqësitë mes personave të famshëm.

1376205-650-1461046473-gettyimages-101552870 1376255-650-1461046473-gettyimages-458609936 1376605-650-1461046473-gettyimages-160131214 1376305-650-1461046473-gettyimages-72370463 1376105-650-1461046473-gettyimages-111230515 1376055-650-1461046473-gettyimages-173108859 1376155-650-1461046473-gettyimages-110014332