Messi kërkon ndihmë

Leo Messi kërkon ndihmë për fatkeqësitë natyrore që ndodhin nëpër botë.Ylli i Barcelonës, Lionel Messi, përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ka kërkuar ndihmë nga gjithë bota për te ndihmuar familjet e prekura nga fatkeqësitë natyrore.“Unë dua që t’i bashkoni forcat me neve për t’i ofruar ndihmë atyre në këtë situatë të jashtëzakonshme, pavarësisht se ku ndodheni, qoftë në Ekuador, Argjentinë”.“Tani për tani prioriteti ynë është për t’i ndihmuar ata që janë prekur nga këto fatkeqësi natyrore. Bëni dhurimin tuaj në UNICEF pasi këta fëmijë dhe familjet e tyre kanë nevojë për mbështetjen tonë që t’i sigurojmë një jetë më të mirë”, ka deklaruar Messi.

Përgatiti:/E.C/