Merni pjesë në konkurs dhe takoni artistin tuaj të preferuar në Color Day Festival

Vëmendje të gjithë për konkursin e rradhës! Të gjithë ata që blejnë biletat nga data 25 deri në datën 30 Prill në mesnatë, do kenë mundësinë e pjesëmarrjes në një shorte. Fituesit e shorteut do të takojnë dhe fotografohen me një nga artistët e preferuar që do të performojë në 18 Maj në Colour Day Festival. Fituesit do të shpallen me 2 Maj, dhe do të kontaktohen nëpërmjet email dhe telefonit.