Mënyra më e mirë për të sfiduar Irmën

Këta njerëz kanë gjetur mënyrën më kreative për të sfiduar uraganin Irma. Mbi 60.000 përdorues të Facebook janë bërë pjesë e një fushate sensibilizuese nën hashtag-un #UnitedWeFan. Videot janë bërë virale duke tërhequr vëmendjen e mijëra njerëzve nga i gjithë vendi, të cilët nëpërmjet freskueseve synojnë të kthejnë kundra uraganin Irma. Megjithëse kjo është e pamundur, të paktën këta njerëz kanë dhënë një mesazh shumë të mirë bashkimi në një kohë frike dhe pasigurie.

These people found their sense of humor amid a devastating hurricane

A post shared by NowThis (@nowthisnews) on