Mel B preferon te shfaqet pa “make-up”

Ish-pjesëtarja e Spice Girl, tashmë 40 vjec , është fotografuar duke bërë vrap në Hollywood Hills. Dukej qartë se nëna e tre fëmijëve nuk i kishte kushtuar shumë rëndësi “make-up”-it, ndërsa tek ajo binin në sy format e saja trupore, të cilat ishin ekspozuar më së miri në streçet e zeza të përshtatura për vrap që ajo kishte veshur. Kjo ishte hera e dytë brenda një javë që Mel B është parë duke vrapuar dhe pa i kushtuar vemendje make up.