Header

Meghan Markle dhe Princi Harry gati për projektin e ri pas kontratës me “Spotify”

Meghan Markle dhe Princi Harry, pas përfundimit të kontratës së tyre me Spotify, e cila ndodhi disa kohë më parë dhe shqetësoi publikun që i shikon vazhdimisht, vendosën se si të vazhdojnë jetën e tyre profesionale. Ata njoftuan përmes faqes së internetit Archwell mbështetjen e tyre në organizate joqeveritare.

Emri i saj është Equimundo, që do të thotë barazi në botë dhe është e vendosur në Uashington DC. OJQ-ja e përkufizon veten si Qendër për Drejtësi Sociale. Qëllimi i OJQ-së është të krijojë një botë pa dhunë nga burrat dhe djemtë ndaj grave, vajzave dhe njerëzve pavarësisht se ata e identifikojnë veten në niveli gjinor.

“Puna jonë bazohet në kërkimet lokale dhe ndërkombëtare të kryera gjatë dy dekadave”, thuhet në faqen e internetit të organizatës. Sidomos në këtë kohë, OJQ-ja merret me çështjen shumë serioze të hendekut midis grave dhe burrave për sa i përket kujdesit në shtëpi dhe familje.

Meqenëse selitë e OJQ-së janë aq larg nga shtëpia e çiftit, ata mund të duhet të ndajnë kohën e tyre mes Los Anxhelosit dhe Uashingtonit, por detajet se si ata e mbështesin organizatën nuk janë publikuar.

Ndërkohë, pas përfundimit të kontratës së tyre me Spotify, e cila erdhi si pasojë e mungesës së produktivitetit nga ana e çiftit, ndonëse kompania e transmetimit siguroi publikun se “divorci” mes tyre ishte në marrëdhënie të mira, ka gjëra të ndryshme rreth sa saktësisht do të vazhdojnë të sigurojnë jetesën.

Ekziston edhe mundësia që Markle të kthehet në ekranin e vogël , gjë që do të krijojë një zhurmë në pallatin anglez. Megjithatë, për momentin, vetë çifti nuk duket se po divorcohet, pasi lajmeve të këqija që u përhapën në Hollywood, por edhe në Britaninë e Madhe.

You may also like ...