Megan Gale, diva që "cmend" ende meshkujt

Megan Gale tashmë është 40 vjeçe, por ka një formë fizike të shkëlqyer. Ajo ishte diva e parë e televizioneve italiane në vitin 1999, e cila në atë kohë u bë një ikonë. Modelia australiane, në atë vit fitoi popullaritet dhe një famë shumë të madhe sajë bukurisë, tipareve dhe formave të saj të rralla dhe para saj u hap një rrugë suksesi e jashtëzakonshme.Tashmë edhe pse është 40 vjeçe dhe fama e saj është zbehur disi, ajo gëzon një bukuri, ëmbëlsi dhe forma fizike që bëjnë të çmenden jo vetëm meshkujt italianë, por edhe të tjerë ane e mbane botes.