Header

“Më dërgojnë alienët”, dënohet burri që përndoqi aktoren e njohur

attends a photocall for Cars 3 on July 12, 2017 in Rome, Italy.

Për aktoren e njohur makthi filloi në vitin 2009 dhe përfundoi këtë të hënë me dënimin e burrit që e përndiqte.
Bëhet fjalë për aktoren italiane Sabrina Ferilli e cila për vite me radhë përndiqej nga Carlo Neri, i cili u dënua me një vit burg.
Burri i cili pretendonte se ishte një adhurues i aktores, i shkonte poshtë shtëpisë, i dërgonte letra, maskohej dhe i thoshte “më kanë dërguar alienët për tu bashkuar, në mënyrë që të mbijetojë rraca njerëzore”.
69-vjeçari gjatë gjithë këtyre viteve i ishte afruar aktores duke e bërë që të ndihej e rrezikuar, deri kur sjelljet e tij nisën që ti ngjallin frikë.
Fillimisht i shkonte poshtë shtëpsioë me lule dhe këndonte këngë, deri kur përndjekja i kaloi limitet pasi diqej kudomadje në letra i shprehte dashurinë dhe thoshte se kishte një mision për të përmbushur për të shpëtuar rracën njerëzore.
Kjo situatë i shkaktoi ankth Ferillt, e cila nisi që të ndryshonte sjelljet e saj, si dhe të mos frekuentonte të njëjtat vende.

You may also like ...