Header

Mbreti Charles III, Pallati Mbretëror publikon foton e parë zyrtare

Fotografia e parë zyrtare e mbretit Charles III u zbulua nga llogaria e familjes mbretërore në Twitter (@RoyalFamily).

Me kurorën perandorake në kokë, skeptrin në dorën e djathtë dhe globin në të majtë, Mbreti shikon kamerën.

I veshur me veshje zyrtare, ai pozon në dhomën e fronit të Pallatit Buckingham, në Londër.

Ndryshe nga nëna e tij, Elizabeth II që qëndronte në këmbë në foton e saj të kurorëzimit në 1953, Charles III është ulur.

Llogaria e familjes mbretërore në Twitter ka publikuar edhe foto të tjera: portretin e bashkëshortes së mbretëreshës Camilla, një fotografi të dy sovranëve së bashku dhe një foto në grup të familjes mbretërore, duke përfshirë Princin William dhe Princeshën Kate.

Në portretin zyrtar të mbretëreshës pas kurorëzimit, Camilla pozon në këmbë në një sallë të pallatit, e veshur me një fustan të bardhë fildishi me një mantel të gjatë dhe kurorën mbretërore vezulluese të vendosur mbi kokën e saj.

Në portretin si çift, Charles dhe Camilla kanë të njëjtat dekorime, me kokën pak të përkulur drejt njëri-tjetrit.

Në imazhin e tretë, Mbreti Charles III shfaq një buzëqeshje të lehtë, me buzë gjysmë të mbyllura, ndërsa mbretëresha Camilla ofron një buzëqeshje dukshëm më të gjerë.

Edhe këto dy foto të tjera janë realizuar nga Hugo Burnand.

You may also like ...