Header

Mbretëresha Camilla merr Barbin e saj në eventin Women Of The World

Mbretëresha Camilla tani është një vajzë Barbie.

Gjatë pritjes të së martës Gratë e Botës në Pallatin Buckingham, mbretëreshës Camilla, 75 vjeç, iu dhurua një kukull Barbie e vetme e bërë në ngjashmërinë e saj.

Kukulla ishte e veshur me një version të zvogëluar të së njëjtës veshje që mbretëresha kishte veshur gjatë eventit në Pallatin Buckingham të martën: një fustan blu Fiona Clare me një pelerinë të zezë Amanda Wakeley dhe çizme të zeza Eliot Zed.

“Faleminderit shumë, shumë me të vërtetë. Është e shkëlqyer,” tha mbretëresha Camilla. “Ti ke marrë rreth 50 vjet nga jeta ime”. Ajo shtoi, “Ne të gjithë duhet të kemi një Barbie!”

Prezantimi u organizua në autobusin e Festivalit të Vajzave WOW i cili udhëtoi në të gjithë vendin duke promovuar barazinë gjinore përpara se të ndalonte përfundimisht në mjediset e pallatit ku mbretëresha e pa atë me Matildën, Mbretëreshën e Belgjikës dhe Dukeshën e Gloucester.

Fondacioni Women of the World është një shoqatë bamirësie, qëllimi i të cilës është të mbrojë barazinë gjinore, të njohë arritjet e grave dhe vajzave dhe të eksplorojë pengesat që i pengojnë ato të realizojnë potencialin e tyre.

Gjatë eventit, Mbretëresha u takua me nxënës të shkollave që punojnë në projekte të barazisë gjinore dhe foli shkurtimisht me anëtarët e fondacionit.

 

Queen Camilla Receives Lookalike Barbie Doll: See Her Funny Reaction

Queen Camilla Receives Lookalike Barbie Doll: See Her Funny Reaction

 

You may also like ...