Header

Matthew Perry kishte një dëshirë për episodin e fundit të “Friends”

Aktori i ndjerë Matthew Perry shkroi në librin e tij me kujtime “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”, se përpara se të filmonte episodin e fundit të “Friends”, ai kërkoi një favor nga krijuesja e serisë, Martha Kauffman, e cila do të thoshte shumë për të.

“Para atij episodi të fundit, mora Martha Kauffman në njërën anë. “Askush tjetër nuk do të kujdeset për këtë përveç meje,” thashë. “Pra, a mund ta kem rreshtin e fundit?” Pra, ndërsa të gjithë po largoheshim nga apartament, Rasheli sugjeroi kafen e fundit, duhet t’i ulem ‘perdes’ Friends,” kujton ai.

Kauffman përmbushi dëshirën e tij dhe në skenën e fundit të serisë në vitin 2004, shikuesit panë teksa Monica dhe Chandler lëviznin nga banesa e tyre në periferi me binjakët e tyre të birësuar.

Gjashtë miqtë lënë çelësat e tyre në banak dhe Rasheli pyet çiftin nëse duhet të lëvizin menjëherë, për të cilën Monica thotë se kanë pak kohë. Rachel më pas pyet ekuipazhin nëse duan kafe, për të cilën Chandler përgjigjet: “Sigurisht, ku?” dhe me këtë fjalinë e fundit në seri, ai arriti të bëjë të qeshin kolegët e tij, por edhe teleshikuesit që i dhanë lamtumirën serisë ikonike.

You may also like ...