“Mashtrimi i shekullit”, filmi i ri i Gerard Depardieu

Aktori francez Gerard Depardieu rikthehet në ekranin e madh me një film të ri. Filmi tregon një njeri të zakonshëm, Antoine Roca, i cili i kërcënuar nga humbja e kompanisë së tij, realizon një mashtrim që bëhet goditja e shekullit. I kapur nga krimi i organizuar, ai do të duhet të përballet me tradhtitë dhe vrasjet.