Martohet Justin Bieber

Një dasmë e madhe do vijë këtë vit, por nuk dihet ende data apo vendi.

Justin Bieber dhe Hailey Baldwin shkuan në gjendje civile të enjten (13 shtator) për tu martuar.

Disa dëshmitarë thanë se çifti hyri brenda zyrave në Nju Jork dhe Justin ishte shumë i emocinuar. Sipas tyre, ai po qante dhe në një moment i tha të dashurës, “Mezi pres të martohem me ty.”

TMZ thotë se ata janë martuar, por ende nuk është konfirmuar. Një burim tjetër tregon se çifti ka menduar të realizojë një dasmë jashtë vendit.