Mariah Carey, shopping në Siçili

Ajo nuk është nga ata njerëz të famshëm që mundohet të fshehë trupin pavarësisht formave të saj, që kohët e fundit nuk janë aty ku duhet. Dhe ndoshta është pak befasuese që këngëtarja Mariah Carey është fotografuar me një pamje të gëzueshme në Siçili. 47- vjeçarja vizitoi ishullin italian si pjesë e pushimeve të saj në Europë, ku është fotografuar teksa bënte “shopping” në dyqane mjaft luksoze.