Mahnit Lucy Mecklenburgh, pozon me të brendshme

Pas reality show TOWIE, Lucy Mecklenburgh e ka zhvendosur karrierën e saj në fushën e modës dhe fitnessit.

Ylli 25 vjeçar ka pozuar për firmën e njohur Boux Avenue me të brendshme.

Lucy, e cila dukej tepër seksi në setin e ri fotografik, ka shfaqur format e saj fenomenale.

36CDF4E800000578-3721269-image-a-72_147021521771136CDF5FE00000578-3721269-image-a-65_147021515348736CDE4F700000578-3721269-image-a-66_147021516280936CDEEF200000578-3721269-image-m-61_147021509760936CDF7D200000578-3721269-image-a-62_147021510829836CDF68900000578-3721269-image-a-42_147021497907436CDF46400000578-3721269-Sexier_than_ever_The_25_year_old_former_TOWIE_star_slipped_into_-m-28_147022200789536CDEDFB00000578-3721269-Cheeky_Lucy_Mecklenburgh_was_naturally_quick_to_show_off_the_phe-a-29_1470222019169