Header

Madonna e emocionuar që takoi Cillian Murphy: “Aktori im i preferuar”

Të gjithë yjet pjesëmarrës në Oscar pas mbarimit të ceremonisë festuan së bashku në ‘after party’. Mes tyre ndodhej dhe mbretëresha e popit Madonna e cila ka shpërndarë edhe disa foto në llogarinë e saj në Instagram.

Përveç fotove të veta e cila duket magjepsëse ajo ka pozuar edhe me aktorin Cillian Murphy ku edhe ka treguar se është shumë e lumtur që e ka takuar, pasi ai është aktori i saj i preferuar.

“Festa Oscar ishte argëtuese! Unë jam një vajzë që kam nevojë për një ditë pushimi, por jam shumë e lumtur që kam takuar aktorin tim të preferuar, Cillian Murphy. Urime”.

Madonna, 65, poses with Cillian Murphy at her legendary Oscars party - but  admits she needed a night off amid world tour and holds up a sign saying:  'Leave me alone -

You may also like ...