Header

Luiza Gega shpallet atletja e muajit në Europë

Atletja Luiza Gega është shpallur atletja e muajit në Europë. Lajmin e ka bërë të ditur ministria Xhaçka e cila ka falenderuar Gegën e cila është edhe Nëntetare në Policinë Ushtarake.

Nëntetarja e Policisë Ushtarake Luiza Gega nderoi kombin ?? dhe Forcat e Armatosura duke u shpallur atletja e muajit në Evropë, pasi theu rekordin kombëtar në 3000m në Karlsruhe.????
Kjo arritje uroj të jetë ogur i mirë, për Lojërat Olimpike 2020 dhe Kampionatin Evropian Paris 2020.
https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=1926527134158883

You may also like ...