Luftë në familje, Wanda Nara padit për shpifje motrën e Icardit

Ka plasur sherri në familjen Icardi. Wanda Nara ka vendosur të veprojë ligjërisht duke e paditur motrën e Icardit Ivanën.
Në fakt kohët e fundit Ivana e ka sulmuar shpesh herë Wandan, duke deklaruar se ajo e do për interes Icardin dhe se po i shkatërron karrierën.
Lajmin për padinë për shpifje e konfirmoi vetë Wanda Nara përmes rrjetit zyrtar në Twitter.