Look-u i ri i aktorit Nik Xhelilaj

Aktori i talentuar shqiptar Nik Xhelilaj i cili prej disa vitesh karrierën e tij po e vazhdon në Turqi me serialë, telenovela dhe kinematografi turke, shfaqet me një pamje të re.

Look-u i Nikut ka ndryshuar. Ai ka vendosur të mbajë së fundi flokë të shkujdesur, ndryshe nga ç’e mbajmë mend më parë siç mund ta shihni dhe në pesë fotot e fundit të galerisë së mëposhtme.

Në pesë fotot e para që gjeni më poshtë, shikoni Nikun me pamjen e tij të re dhe i shoqëruar nga miq turq. 13528663_889263664518531_2165392554719885896_n 13533238_888846721226892_223380845558303015_n 13731665_903059359805628_5636229827198705475_n nik-xhelilaj