Header

Lojrat Olimpike do të mbahen në vitin 2021

Lojërat olimpike të Tokios që do të organizoheshin këtë vit janë shtyrë për shkak të pandemisë që ka mbërthyer botën. Autoritetet japoneze në bashkëpunim me Komitetin Ndërkombëtar Olimpik kanë vendosur që lojërat olimpike do të mbahen në vitin 2021, nga 23 korriku deri me 8 gusht.

Kujtojmë se më parë lojërat olimpike janë anuluar vetëm gjatë Luftës së Parë dhe të Dytë Botërore

You may also like ...