Lloji më i rrallë i artizanatit në Tokio

Edhe pse në moshën 27 vjeçare skulptori Shinri Tezuka mund të jetë ndër skulptorët e parë të cilet gdhëndin me karamele. Në tërë Tokion numërohen rreth dy të tillë, edhe ky lloj punim artizanal ka datuar me qindra vite më parë, duke e bërë sot gdhëndjen me karamel më shitur dhe më të preferuar mbarë botën.candy-6 candy-5 candy-4 candy-3 candy-2 candy-1