Linda Halimi tregon format seksi

Në daljet e saj të para ajo ishte e rrumbullakosura dhe me forma që linin për të dëshiruar, por vit pas viti erdhi duke u perfeksionuar. Këngëtarja Linda Halimi befason me trupin e saj. Në profilin e saj në Instagram ajo ka publikuar një fotografi ku shihet e veshur me një fustan të ngjitur pas trupi, prej të cilit ekspozohen dukshëm hiret. Linda prej disa vitesh jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku pak kohë më parë u bë pjesë e spektaklit të talenteve “America got talent”