Linda Halimi kalon në fazën tjetër të American Idol

Këngëtarja shqiptare Linda Halimi e cila po merr pjesë në American Idol, pas suksesit të fazës së parë, nuk ka të ndalur. Linda Halimi njofton se ka kaluar fazën tjetër të kompeticionit të talenteve amerikane . Mesohet se mes 260 garuesve kane kaluar vetem disa dhe mes tyre është edhe shqiptarja Linda Halimi e ka kaluar këtë fazë.