Header

Librit të Princit Harry i ndodh e papritura

Destinacionet e njohura turistike janë të mbushura me kopje të hedhura të kujtimeve të Princit Harry, ‘The Reserve’, të cilat njerëzit madje i hedhin në plehra.

Kujtimet e Princit Harry “Rezervë” gjysmë viti pas botimit të tij ishin një dështim i madh dhe u shpall libri më i hedhur i verës.

Edhe pse libri u shpall ‘bestseller’ në javën e parë të botimit dhe madje hyri në Librin e Rekordeve Guinness, me miliona kopje të shitura, klientët e pakënaqur tani po e lënë atë masivisht nëpër hotele dhe resorte në të gjithë Evropën.

Destinacionet e njohura turistike, si Spanja, Turqia dhe Greqia, janë të mbushura me kopje të hedhura të kujtimeve të princit dhe turistët i lënë pranë pishinës, në tavolinat e pritjes, nëpër dhoma dhe madje i hedhin në plehra, shkruan Daily Mail.

Madje, kujtimet e Princit kanë filluar t’u shkaktojnë dhimbje koke restoranteve që nuk mund t’i largojnë sepse nuk duan t’i pranojnë as nëpër libraritë lokale, ndaj shumë hotele përpiqen t’ia kthejnë pronarëve që i kanë lënë.

Asnjëherë nuk kemi qenë dëshmitarë të një gjëje të tillë… Kërkoj nga hotelierët që të mos i dërgojnë më, përndryshe nuk do t’i shpëtoj kurrë”, tha një punonjës i një agjencie të njohur udhëtimesh.

Në libër, Harry flet pa hezitim për jetën e tij dhe rritjen në familjen mbretërore, kujton momentet më të vështira të jetës së tij, humbjen e nënës së tij, Princeshë Diana, luftën e tij me drogën, përmend marrëdhënien e keqe me vëllain e tij William dhe shkruan për takimin me Meghan Markle dhe shpërnguljen në Amerikë, si dhe akuza të rënda raporton kundër babait të tij, Dvinnehr William dhe vëllait.

You may also like ...