Header

Libri i Britney Spears thyen rekord shitjesh

Autobiografia e Britney Spears ‘The Woman in Me’ ka shitur 1.1 milion kopje vetëm në SHBA në javën e parë të publikimit.

“Kam derdhur zemrën dhe shpirtin tim në këtë libër dhe u jam mirënjohës fansave dhe lexuesve të mi në mbarë botën për mbështetjen e tyre të palëkundur”, tha Spears në një deklaratë të lëshuar të mërkurën nga Gallery Books, një divizion i Simon Publishing.

Të dhënat e shitjeve përfshijnë porositë paraprake, shitjet e printuara dhe online, librat audio. “Gruaja në mua”, e publikuar më 24 tetor, është vlerësuar nga kritikët si një rrëfim bindës i rritjes së famës globale të Britney Spears dhe provave të vazhdueshme, duke përfshirë vite “kujdesi” që i janë dhënë babait të saj kontrollues pjesën më të madhe të jetës së saj, si dhe zbulimi se ndërsa ishte në një lidhje me Justin Timberlake më shumë se njëzet vjet më parë, ajo kishte bërë një abort.

You may also like ...