Liam Payne kërkon bashkimin e grupit One Direction

Këngëtari britanik, Liam Payne ka dëshirë që të bashkohet përsëri grupi “One Direction”.

Ky grup muzikor u nda para tre vjetëve për një periudhë të caktuar, por që të bashkoheshin përsëri.

“Unë personalisht do të doja të kthehesha së bashku në një moment”.

Më tej 25-vjeçari shtoi se ai dhe pjesëtarët e tjerë të grupit patën nevojë për një pushim si ky.

Por, edhe pse Liam kërkoi këtë, nuk pritet që ky grup të bashkohet.