Liam Payne darkë romantike me një brune misteroze

Liam Payne kohët e fundit zbuloi se ishte single pasi i dha fund romancës së shkurtër me modelen Cairo Dëek.

Por këngëtari është kapur mat ndërsa shijonte një darkë romantike me një brune misterioze.

Liam dhe vajza në krah të tij shihen të veshur thjeshtë ndërsa dalin nga restoranti.

Por nuk është e qartë se kush është vajza e re dhe nëse janë në një marrdhënie me njëri-tjetrin.

Liam është babi i një djali me këngëtaren Cheryl, e cila raportohet se do të tregojë me anë të këngëve historinë dhe arsyen e ndarjes së tyre.