Leonora emocionohet në fjalimin për babain në akademinë përkujtimore

Sot është bërë rivarrimi në Kosovë i babait të këngëtares Leonora Jakupi.
E në akademinë përkujtimore të tij dhe kolonelit Ahmet Krasniqi, përveç krerëve të shtetit Hashim Thaçi dhe Ramush Haradinaj, ka folur edhe këngëtarja.
Leonora ndër të tjera ka falënderuar krerët për mundësinë e rivarrimit të babait të saj në ‘Kosovën e Lirë’ e ndërsa edhe është emocionuar teksa ka folur për të.