Leonardo DiCaprio në skena pasionante me të dashurën Camila Morrone

Leonardo DiCaprio po shijon romancën me 21 vjeçaren Camila Morrone në një udhëtim nëpër Europë.Ata janë fotografuar sëbashku mjaft të lumtur në brigjet e detit në Corsica të Francës. Aktori i “Wolf Of Wall Street” dhe brunja Camila janë parë duke qeshur ndërsa i japin puthje e përqafime njëri tjetrit.