Leonardo DiCaprio, fotografi personal i të dashurës

Leonardo DiCaprio dhe Camila Morrone të pranishëm në Festivalin e Filmit në Cannes. Ai u shndërrua në fotografin personal të të dashurës së tij dhe po mundohej seriozisht t`i kapte foton perfekte. Ata janë bashkë prej më shumë se një viti, megjithatë kanë arritur ta mbajnë lidhjen larg vëmendjes së publikut.