Lazarat, gjendet në puseta arsenali i armëve të grupit që vrau oficerin e RENEA

Policia e shtetit njoftoi sot se ka bere nje zbulim te bujshem ne Lazarat.  Burimet zyrtare thane se eshte arritur te gjendet arsenali i armeve te sulmit mbi policine me daten 24 Qershor ne Lazarat.

puseta-lazarat“Policia pas nje pune profesionale duke perdorur edhe metodat proaktive ka zbuluar vendin ku autoret e sulmit  mbi policine kane fshehur arsenalin e armeve. Ne afersi shkolles se mesme treth 50 metra larg vendit nga u sulmua policia  ne  nje pusete uji jane evidentuar arsensli i armeve”, theksuan burimet zyrtare.

Sipas tyre, brenda pusetes jane evidentuar arme te tenda e te lehta dhe municione luftarake. “Grupi hetimor ka mbritur ne vendngjarje . Po punohet per nxjerrejn administrimin dhe perpunimin shkencore te armatimit te gjetur dhe perdorur nga banda kriminale Aliko e te tjeret, ne sulmin e dates 24.06.2015, ndaj policise ku u vra ne krye te detyres oficeri i RNEAS Ibrahim Basha”, kane thene burimet zyrtare te policise.