Lawrence pranon se ka jetuar me minjtë

Protagonistja e filmit “Hunger Games”, Jennifer Lawrence, ka treguar se në apartamentin në Nju Jork ku ajo jetonte ishte e rrethuar nga minjtë derisa në moshën 14-vjeçare vendosi të largohej për të nisur karrierën e saj si aktore.“Jam rritur e rrethuar me minj dhe ka qenë një kohë shumë e vështirë për mua. Arrita deri në ata pikë sa sinqerisht ndaja ushqimin tim me minjtë. tregon ajo.Bukuroshja 25-vjeçare ka rrëfyer gjithashtu se edhe pse në fillim i kishte neveri ato krijesa, më pas u dëshpërua kur iu desh t’i linte për të vazhduar rrugën e saj të gjatë në kinematografi.