Header

TK shpallet një nga “7 objektet më të Rrezikuara” të trashëgimisë kulturore evropiane

Europa Nostra ka shpallur zyrtarisht Teatrin Kombëtar si një nga “7 Sitet më të Rrezikuara” të trashëgimisë kulturore evropiane. Ky është një sukses dhe kurorëzim i punës së shumë e shumë specialistëve dhe qytetarëve që kanë kontribuar në këtë kauzë për më shumë se dy vjet.

Lajmi është bërë publik nga grupi i artistëve kundër shëmbjes së godinës së vjetër të teatrit.

You may also like ...