Lady Gaga kurorëzohet “Miss Gay America”

Këngëtarja kohët e fundit ka marrë shumë dashuri dhe mbështetje nga fansat që pasi njoftoi se po merte mjekim për shkak se sëmundja e saj kronike po avanconte. Ndërkohë jo më larg se të premten , 31 vjeçarja është nderuar me çmimin “Miss Gay America”. Organizuesi i eventit u shpreh- “ Ne e duam Gagën për gjithçka që ka bërë për komunitetin e LGBTQ, kështuqë menduam se kjo do të ishte një mënyrë e mirë për të shprehur mirënjohje ndaj asaj që na ka mësuar të pranojmë veten ashtu siç jemi dhe të shohim të bukurën në të.”