Kylie Minogue pozon nudo për 50-vjetor

Kylie Minogue ka vendosur që për 50-vjetorin e saj të pozojë nudo.
Këngëtarja me më shumë se 30 vite karrierë dhe rreth 90 milionë disqe të shitura në të gjithë botën, ka postuar në Instagram foton ku shihet e mbuluar vetëm me një kitarë me diamandë.
“Kështu nis një dekadë e re. Jam shumë mirënjohëse për mundësitë që më ka dhënë jeta. 50… ecim përpara!”, shkroi Minogue në postimin e saj provokues.