Kylie Jenner publikon shumën e madhe që do të japë për bamirësi

Pasi u zgjua mes dhuratash dhe një makine Rolls Royce të vjetër të dhuruar nga i dashuri i saj, Kylie bën një postim në Twitter ku tregon se do të dhurojë për bamirësi të ardhurat nga shitja e produkteve të reja që sapo ka nxjerrë.
Ajo shkruan “Per ditëlindjen time do të dhuroj një pjesë nga të ardhurat e shitjeve të KylieCosmetics.com tek @HabitatLA, një organizatë e mrekullueshme e cila ndihmon familjet në nevojë për shtëpi. Cdo kush meriton një vend që ta quaj shtëpi!”
Pritet që shuma do të jetë mjaft e lartë duke marë parasysh që koleksioni i ditëlindjes vitin e kaluar i kaloi 10 milion dollar.
Organizata “Habitat for Humanity” nuk ka lënë pa e falenderuar Kylie-n për suportin.