Kourtney Kardashian përsëri shtatzanë?

Aludohet se Kourtney Kardashian është shtatzanë me fëmijën e 4-të dhe gjithashtu se kush mund të jetë babai. Disa mendojnë se babai është Scott Disick për shkak të pushimeve familjare që ai dhe Kourtney mendohet se gjetën si pretekst për të qënë përsëri sëbashku. Dyshimet e tjera shkojnë për ish te dashurin e saj të fundit, 25-vjeçarin Younes Bendjima me të cilin u nda për shkak se ky i fundit e tradhëtoi. Një i afërm i Kourtney shprehet se ajo nuk ka dhënë asnjë deklarim se kush mund të jetë babai dhe se ajo nuk di si do ta përballojë këtë situatë.

i ati i femijës dhe nuk është ë sigurt si do ta kalojë këtë situatë.