Header

Koronavirusi, anulohet premiera e James Bond

Derimë tani janë regjistruar plot 2004 viktima dhe 75.199 raste të peronave të infektuar nga Koronavirusi nëpër botë.

Ky virus vazhdon të alarmojë njerëzit ndërkohë që uniformat e bardha po punojnë për gjetjen e një kure ndërkohë që të gjithë po shmangin vajtjet-ardhjet në Kinë.

Si pasojë e gjendjes së rënduar së fundmi është anuluar edhe premiera e “James Bond: Not Time To Die” që pritej me pradurim nga publiku.

Pjesëmarrësit e këtij filmi duke përfshirë kastin dhe të ftuarit specialë kanë refuzuar që të jenë pjesë e premierës në Kinë të frikësuar nga Koronavirusi.

Gjithashtu janë anuluar shfaqjet e filmave të rinj që kishin premierën në muajin shkurt.

You may also like ...