Header

Konfirmohet: Kim Kardashian, në lidhje me ish-in e motrës së saj!

Kim Kardashian dhe Odell Beckham Jr. janë në një lidhje që nga vera e kaluar por kanë mbajtur romancën e tyre të fshehur për ‘respekt ndaj djalit të tij’ dhe për të parandaluar shpërthimet publike nga Kanye West.

Spekulimet rreth Kim, 43 vjeçe, dhe atletit, 31 vjeç, fillimisht u shfaqen nga shtatori 2023.

“Kim ka qenë në një marrëdhënie romantike me Odell në verën e kaluar dhe mendonte se kishte arritur ta mbante marrëdhënien e fshehtë”, tha një burim për DailyMail.

“Ajo nuk po sheh askënd tjetër në këtë moment – të paktën që miqtë e saj të afërt ta dinë”, shtoi më tej burimi.

DailyMail zbulon ekskluzivisht se Kim Kardashian dhe ylli i NFL Odell Beckham Jr. janë në një marrëdhënie, pasi çifti filloi një romancë verën e kaluar.

Çifti ka zgjedhur t’i mbajë gjërat private për të shmangur çdo spekulim të rremë se themeluesja e markës “Skims” është një ‘shkatërruese shtëpish’ pas ndarjes së Odell nga nëna e djalit të tij, Zydn.

Ndërsa shpjegojnë arsyen pse Kim ka qenë kaq e fshehtë për jetën e saj dashurore, burimi theksoi se çifti u dakordua të mbante gjërat private për të shmangur çdo spekulim të rremë se Kimi “ka ndërhyrë” në raportin e Odell dhe ish-të dashurës së tij.

Çifti ka zgjedhur t’i mbajë gjërat private për të shmangur çdo spekulim të rremë se themeluesja e markës “Skims” është një ‘shkatërruese shtëpish’ pas ndarjes së Odell nga nëna e djalit të tij, Zydn.

Ndërsa shpjegojnë arsyen pse Kim ka qenë kaq e fshehtë për jetën e saj dashurore, burimi theksoi se çifti u dakordua të mbante gjërat private për të shmangur çdo spekulim të rremë se Kimi “ka ndërhyrë” në raportin e Odell dhe ish-të dashurës së tij.

You may also like ...