Kledi Kadiu së shpejti baba

Kledi Kadiu së shpejti do të bëhet baba. Në Instagram, balerini i mirenjohur shkruan: “Për të gjithë ju që nuk e dini, dua t’ju lajmëroj se janarin e ardhshëm e bukura ime Charlotte do të më bëjë baba.Më ka bërë dhuratën më të bukur në botë. Ndihem super i lumtur”. Çifti ka marrë urime nga miqtë dhe ndjekësit në rrjetet sociale.