Header

Kim Kardashian tregon çfarë e eksiton më shumë tek një mashkull dhe të gjithë u çuditëm!

Në episodin e ri të “The Kardashians”, Kim ka hapur thesin dhe ka folur për preferencat e saj tek meshkujt.

Teksa po njihet me dikë të ri me pseudonimin “Fred”, të gjithëve na shkon mendja se tiparet që Kim renditi për mashkullin e saj ideal, i plotëson “Fred” (të paktën disa prej tyre).

Ndër të tjera, Kim na çuditi kur tha se çfarë e eksiton më tepër tek një mashkull janë dhëmbët e drejta! Po po!

“Dhëmbët më eksitojnë shumë. Sa më të drejta të jenë, aq më shumë eksitohem”- tha ajo.

Ndërsa lista vazhdoi me kërkesat:

1. Ta mbrojë Kim
2. Të luftojë për të
3. Higjiena e mirë
4. Të jetë i qetë
5. Të mos ketë probleme me prindërit
6. Të jetë i duruar
7. Të jetë mbështetës dhe vërtet i lumtur për Kim
8. Të jetë i suksesshëm
9. Të ketë dhëmbë të bukur
10. Të jetë pontan
11. Të jetë argëtues
12. Familja dhe miqtë e saj ta duan
13. Të shërbejë si shembull për fëmijët e saj
14. Të mos ketë shumë drama se mjaft drama
15. Të jetë më i gjatë se Kim
16. Të merret me aktivitet fizik
17. Të jetë i motivuar
18. Të jetë i pavarur dhe jo i ngjitur
19. Të ketë shije të mirë

You may also like ...