Header

Kim Kardashian rikthehet si ambasadore te Balenciaga!

Kim Kardashian është rikthyer në Balenciaga, duke marrë rolin e ambasadores së markës. Ky veprim vjen pas një pauze të shkurtër pas një fushate në 2022.

Në një deklaratë të shpërndarë në Instagram Story, Kardashian shprehu entuziazmin e saj për partneritetin, duke thënë, “Për disa vite tashmë, dizajnet e Balenciaga kanë qenë pjesë e pamjeve të mia të shumta – dhe disa nga momentet e mia më ikonike të modës”.

Marrëdhënia mes Kardashian dhe Balenciaga ka një histori të gjatë. Ajo ka qenë një fanse prej kohësh, duke marrë pjesë në eventet e Met Gala të zbukuruara me krijimet e Balenciaga-s dhe duke zbukuruar pistën gjatë shfaqjeve të Javës së Modës në Paris.

Kardashian do të shënojë rikthimin e saj zyrtar me një fushatë të kapur nga fotografi Platon. Ky njoftim nënkupton një kapitull të ri për Kardashian dhe Balenciaga, duke theksuar besimin e ndërsjellë dhe përkushtimin për të bërë atë që është e drejtë.

Kardashian shprehu përkushtimin e saj ndaj markës, duke thënë: “Jam e emocionuar për këtë kapitull të ardhshëm për markën dhe për t’u bërë ambasadore e tyre”.

Lajmi për kthimin e Kardashian si ambasadore e markës Balenciaga vjen dy vjet pasi ajo u distancua nga shtëpia e modës për shkak të një fushate të diskutueshme ndaj pornografisë së fëmijëve.

Pavarësisht nga pasojat në vitin 2022, të dy Kardashian dhe Balenciaga janë pajtuar. Shtëpia luksoze e modës hoqi fushatat e diskutueshme dhe kërkoi falje, duke çuar në vendimin e Kardashian për të rivlerësuar marrëdhënien e saj profesionale me Balenciaga.

Kim Kardashian Is Officially a Balenciaga Ambassador

You may also like ...